O nama

KAKO JE SVE POČELO

Naša priča

Physio Plus je centar za rehabilitaciju osnovan 2019. godine. Osnivači su eminentni fizioterapeuti David Milinković i Tomislav Zalović. Njihovo bogato radno iskustvo na području fizioterapije je zaslužno za otvaranje Physio Plus centra.

Iskustvo rada stekli su kroz dosadašnji rad u struci, edukacije te suradnju sa sportskim klubovima i savezima koji ostvaruju rezultate na najzahtjevnijim natjecanjima europske i svjetske razine.

Motiviranost i kvalitetu potvrđuju i aktivne suradnje s taekwondo klubom Susedgrad Sokol, Zagrebačkim taekwondo savezom, Hrvatskim taekwondo savezom, kuglačkim klubom Zaprešić i Hrvatskim veslačkim savezom prateći njihove reprezentacije i najuspješnije sportaše (Martin i Valent Sinković) u ostvarivanju zapaženih rezultata na europskoj, svjetskoj i olimpijskoj sceni.

Zajednička nit vodilja im je od samih početaka bila na koji način najbolje pomoći ljudima te svoje znanje i iskustva pretočiti u svakodnevnu praksu. Veliki naglasak i važnost pridodaju vlastitom obrazovanju, napretku te stalnom učenju i usavršavanju znanja i tehnika kako bi svojim klijentima pružili što bolju uslugu. 

Physio Plus - O nama

ŠTO NAS POKREĆE

Naše vrijednosti

U našem radu njegujemo osobite vrijednosti koje nam pomažu da pružimo iznimnu kvalitetu usluge i ispunimo očekivanja naših korisnika.

Odgovornost

Motivirani smo da posao obavljamo krajnje ozbiljno, odgovorno i na vrlo profesionalnoj razini kako bismo postigli uspješne rezultate i zadovoljne klijente koji će nam se uvijek moći obratiti s povjerenjem.

Individualni pristup

Primjenjujemo individualni, holistički pristup čovjeku s učinkovitim i ciljanim djelovanjem ne samo na posljedicu, već i na uzrok problema. Težimo postizanju trajne i pozitivne psihofizičke promjene i promjene životnih navika.

Edukacija

Redovito unaprjeđujemo i usavršavamo svoja znanja i vještine pohađanjem stručnih edukacija, posebice iz područja ortopedske manualne terapije, individualiziranih rehabilitacijskih vježbi i funkcionalne neurologije kako bismo klijentima pružali uslugu prema najvišim standardima.

Misija i vizija

Misija nam je klijente riješiti boli i poteškoća s kojima se svakodnevno susreću te ih potaknuti na promjenu i trajnu brigu o sebi i svome zdravlju.

Vizija nam je objediniti prevenciju, rehabilitaciju i edukaciju klijenata s unošenjem trajnih i pozitivnih psihofizičkih promjena u njihovu svakodnevicu čime u konačnici postižemo trajno povećanje kvalitete života naših klijenata.

David Milinković

Na studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu stječe naziv stručnog prvostupnika fizioterapije. Svoja znanja i vještine neprestano unaprijeđuje raznim edukacijama i seminarima. Tijekom školovanja i studija intenzivno trenira taekwondo u kojem je ostvario značajne rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni te je bio kategorizirani sportaš Hrvatskog Olimpijskog Odbora. Nosioc je crnog pojasa 3. Dan, a od 2006. i trener taekwondoa. 2009. godine postaje fizioterapeut u taekwondo klubu Susedgrad Sokol, jednom od najtrofejnijih hrvatskih klubova. Od srpnja do prosinca 2014. volontira kao fizioterapeut NK Inter Zaprešić. Od 2015. godine je i fizioterapeut KK Zaprešić, prepoznatom i na svjetskoj sceni.

David Milinković

Dodatna znanja i vještine

 • P-DTR (Proprioceptive- Deep Tendon Reflex)
 • NKT (NeuroKinetic Therapy)
 • Manualna terapija – Kaltenborn Evjenth koncept
 • Klinička Neurodinamika
 • DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)
 • IMTAP (Integrated Muscle Testing And Palpation)
 • Anatomy Trains
 • ERGON IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization)
 • Kinesiotaping
Tomislav Zalović

Tomislav Zalović

Titulu stručnog prvostupnika fizioterapije stječe na stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Stalnim odlaskom na edukacije i seminare unaprjeđuje svoje znanje i vještine manualnog terapeuta. U osnovnoj školi započinje intenzivno trenirati veslanje gdje ostvaruje značajne rezultate na domaćim i međunarodnim regatama. Za vrijeme studija fizioterapije asistira kao demonstrator na predmetu „Mobilizacije i manipulacije“. Nakon studija, za vrijeme pripravničkog staža započinje raditi kao vanjski suradnik Košarkaškog kluba Larus i malonogometnom ekipom Medicinskog fakulteta. Od svibnja 2017. godine započinje raditi s Hrvatskim veslačkim savezom i veslačkom A reprezentacijom.

Dodatna znanja i vještine

 • Manualna terapija — Maitland koncept, Mulligan koncept
 • DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)
 • Dry Needling
 • Triggerpoint therapy
 • ERGON IASTM (Instrument Asisted Soft Tissue Mobilization)
 • FMT Basic & performance rocktape

Nina Ladan

Završava studij fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, s kojeg izlazi kao stručni prvostupnik fizioterapije. Stečeno znanje počinje koristiti već prije polaganja ispita za stručno osposobljavanje kada svoje znanje implementira u rad s djetetom s poteškoćama u učenju. Nakon toga radi u privatnoj praksi fizikalne terapije gdje stečenim iskustvom proširuje svoje znanje. Svoj fokus stavlja na medicinske vježbe, između kojih i postporođajne, s ciljem podizanja kvalitete života svakog klijenta. Iz tog razloga iduća edukacija u njenom arsenalu bit će upravo DNS – dinamička neuromuskularna facilitacija ili jednostavnije vježbe disanja.

Nina Ladan