O Nama

physioplus timu

Physio plus je centar za rehabilitaciju osnovan 2019. godine. Osnivači su perspektivni fizioterapeuti David Milinković i Tomislav Zalović. Njihovo bogato radno iskustvo na području fizioterapije je zaslužno za otvaranje PhysioPlus centra. Iskustvo rada stekli su kroz dosadašnji rad u struci, edukacije te suradnju sa sportskim klubovima i savezima koji ostvaruju rezultate na najzahtjevnijim natjecanjima europske i svjetske razine. Motiviranost i kvalitetu potvrđuju i aktivne suradnje s taekwondo klubom Susedgrad Sokol, Zagrebačkim taekwondo savezom, Hrvatskim taekwondo savezom, kuglačkim klubom Zaprešić i Hrvatskim veslačkim savezom prateći njihove reprezentacije i najuspješnije sportaše (Martin i Valent Sinković) u ostvarivanju zapaženih rezultata na europskoj, svjetskoj i olimpijskoj sceni. Zajednička nit vodilja im je od samih početaka bila na koji način najbolje pomoći ljudima te svoje znanje i iskustva pretočiti u svakodnevnu praksu. Veliki naglasak i važnost pridodaju vlastitom obrazovanju, napretku te stalnom učenju i usavršavanju znanja i tehnika kako bi svojim klijentima pružili što bolju uslugu. 

//physioplus.hr/wp-content/uploads/2020/04/About.png

Misija i vizija

Misija nam je klijente riješiti boli i poteškoća s kojima se svakodnevno susreću te ih potaknuti na promjenu i trajnu brigu o sebi i svome zdravlju.

Vizija nam je objediniti prevenciju, rehabilitaciju i edukaciju klijenata s unošenjem trajnih i pozitivnih psihofizičkih promjena u njihovu svakodnevicu čime u konačnici postižemo trajno povećanje kvalitete života naših klijenata. 

Vrijednosti koje njegujemo

Odgovornost

Motivirani  smo da posao obavljamo krajnje ozbiljno, odgovorno i na vrlo profesionalnoj razini kako bismo postigli uspješne rezultate i zadovoljne klijente koji će nam se uvijek moći obratiti s povjerenjem.

Individualan pristup kljijentu

Primjenjujemo individualni holistički pristup čovjeku kao cjelini, s učinkovitim i ciljanim djelovanjem ne samo na posljedicu već i na uzrok problema te težimo postizanju trajne i pozitivne psihofizičke promjene i promjene životnih navika.

Edukacija

Redovito unaprijeđujemo i usavršavamo svoja znanja i vještine pohađanjem edukacija iz struke, posebice iz područja ortopedske manualne terapije, individualiziranih rehabilitacijskih vježbi i funkcionalne neurologije kako bismo klijentima pružali uslugu na najvišoj razini i prema najvišim standardima izvrsnosti i stručnosti.

https://physioplus.hr/wp-content/uploads/2020/04/David_portret-e1586979204112-372x500.png

David Milinković

David Milinković na studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu stječe naziv stručnog prvostupnika fizioterapije. Svoja znanja i vještine neprestano unaprijeđuje raznim edukacijama i seminarima. Tijekom školovanja i studija intenzivno trenira taekwondo u kojem je ostvario značajne rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni te je bio kategorizirani sportaš Hrvatskog Olimpijskog Odbora. Nosioc je crnog pojasa 3. Dan, a od 2006. i trener taekwondoa. 2009. godine postaje fizioterapeu t u taekwondo klubu Susedgrad Sokol, jednom od najtrofejnijih hrvatskih klubova. Od srpnja do prosinca 2014. volontira kao fizioterapeut NK Inter Zaprešić. Od 2015. godine je i fizioterapeut KK Zaprešić, prepoznatom i na svjetskoj sceni.

Dodatna Znanja i Tehnike

P-DTR (Proprioceptive- Deep Tendon Reflex)
NKT (NeuroKinetic Therapy)
Manualna terapija - Kaltenborn Evjenth koncept
Klinička Neurodinamika 
DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)

IMTAP (Integrated Muscle Testing And Palpation)
Anatomy Trains
ERGON IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization)
Kinesiotaping

Tomislav Zalović

Tomislav Zalović titulu stručnog prvostupnika fizioterapije stječe na stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Stalnim odlaskom na edukacije i seminare unaprjeđuje svoje znanje i vještine manualnog terapeuta. U osnovnoj školi započinje intenzivno trenirati veslanje gdje ostvaruje značajne rezultate na domaćim i međunarodnim regatama. Za vrijeme studija fizioterapije asistira kao demonstrator na predmetu „Mobilizacije i manipulacije“. Nakon studija, za vrijeme pripravničkog staža započinje raditi kao vanjski suradnik Košarkaškog kluba Larus i malonogometnom ekipom Medicinskog fakulteta. Od svibnja 2017. godine započinje raditi s Hrvatskim veslačkim savezom i veslačkom A reprezentacijom.

https://physioplus.hr/wp-content/uploads/2020/04/Tomislav_portret1-e1586979483311-372x500.png

Dodatna Znanja i Tehnike

Manualna terapija — Maitland koncept, Mulligan koncept
DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)
Dry Needling

Triggerpoint therapy
ERGON IASTM (Instrument Asisted Soft Tissue Mobilization)
FMT Basic & performance rocktape