O nama

KAKO JE SVE POČELO

Naša priča

PhysioPlus je centar za rehabilitaciju osnovan 2019. godine. Osnivači su eminentni fizioterapeuti David Milinković i Tomislav Zalović. Njihovo bogato radno iskustvo na području fizioterapije je zaslužno za otvaranje Physio Plus centra.

Iskustvo rada stekli su kroz dosadašnji rad u struci, edukacije te suradnju sa sportskim klubovima i savezima koji ostvaruju rezultate na najzahtjevnijim natjecanjima europske i svjetske razine.

Motiviranost i kvalitetu potvrđuju i aktivne suradnje s taekwondo klubom Susedgrad Sokol, Zagrebačkim taekwondo savezom, Hrvatskim taekwondo savezom, kuglačkim klubom Zaprešić i Hrvatskim veslačkim savezom prateći njihove reprezentacije i najuspješnije sportaše u ostvarivanju zapaženih rezultata na europskoj, svjetskoj i olimpijskoj sceni.

Zajednička nit vodilja im je od samih početaka bila na koji način najbolje pomoći ljudima te svoje znanje i iskustva pretočiti u svakodnevnu praksu. Veliki naglasak i važnost pridodaju vlastitom obrazovanju, napretku te stalnom učenju i usavršavanju znanja i tehnika kako bi svojim klijentima pružili što bolju uslugu. 

Physio Plus - O nama

Misija 

Klijente riješiti boli i poteškoća

 s kojima se svakodnevno susreću 

te ih potaknuti na promjenu i trajnu brigu

 o sebi i svome zdravlju.

Vizija 

Objediniti prevenciju, rehabilitaciju i

 edukaciju klijenata s unošenjem trajnih i

 pozitivnih psihofizičkih promjena u

 njihovu svakodnevicu čime u konačnici

 postižemo trajno povećanje kvalitete

 života naših klijenata.

ŠTO NAS POKREĆE

Naše vrijednosti

U našem radu njegujemo osobite vrijednosti koje nam pomažu da pružimo iznimnu kvalitetu usluge i ispunimo očekivanja naših korisnika.

Odgovornost

Motivirani smo da posao obavljamo krajnje ozbiljno, odgovorno i na vrlo profesionalnoj razini kako bismo postigli uspješne rezultate i zadovoljne klijente koji će nam se uvijek moći obratiti s povjerenjem.

Individualni pristup

Primjenjujemo individualni, holistički pristup čovjeku s učinkovitim i ciljanim djelovanjem ne samo na posljedicu, već i na uzrok problema. Težimo postizanju trajne i pozitivne psihofizičke promjene i promjene životnih navika.

Edukacija

Redovito unaprjeđujemo i usavršavamo svoja znanja i vještine pohađanjem stručnih edukacija, posebice iz područja ortopedske manualne terapije i individualiziranih rehabilitacijskih vježbi.
TKO SMO MI

Naš tim

David Milinković

Na studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu stječe naziv stručnog prvostupnika fizioterapije. Svoja znanja i vještine neprestano unaprijeđuje raznim edukacijama i seminarima. Tijekom školovanja i studija intenzivno trenira taekwondo u kojem je ostvario značajne rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni te je bio kategorizirani sportaš Hrvatskog Olimpijskog Odbora. Nosioc je crnog pojasa 3. Dan, a od 2006. i trener taekwondoa. 2009. godine postaje fizioterapeut u taekwondo klubu Susedgrad Sokol, jednom od najtrofejnijih hrvatskih klubova. Od srpnja do prosinca 2014. volontira kao fizioterapeut NK Inter Zaprešić. Od 2015. godine je i fizioterapeut KK Zaprešić, prepoznatom i na svjetskoj sceni.

Dodatna znanja i vještine

 • IMTAP (Integrated Muscle Testing And Palpation)
 • Anatomy Trains
 • ERGON IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization)
 • Kinesiotaping
David Milinković
Tomislav Zalović

Tomislav Zalović​

Titulu stručnog prvostupnika fizioterapije stječe na stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Stalnim odlaskom na edukacije i seminare unaprjeđuje svoje znanje i vještine manualnog terapeuta. U osnovnoj školi započinje intenzivno trenirati veslanje gdje ostvaruje značajne rezultate na domaćim i međunarodnim regatama. Za vrijeme studija fizioterapije asistira kao demonstrator na predmetu „Mobilizacije i manipulacije“. Nakon studija, za vrijeme pripravničkog staža započinje raditi kao vanjski suradnik Košarkaškog kluba Larus i malonogometnom ekipom Medicinskog fakulteta. Od svibnja 2017. godine započinje raditi s Hrvatskim veslačkim savezom i veslačkom A reprezentacijom, a 2021. s njima odlazi na Olimpijske igre kao dio njihovog tima i tima Hrvatskog olimpijskog odbora.

Dodatna znanja i vještine

Nina Ladan

Završava studij fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu s kojeg izlazi kao stručni prvostupnik fizioterapije. Stečeno znanje počinje koristiti već prije polaganja ispita za stručno osposobljavanje kada svoje znanje implementira u rad s djetetom s poteškoćama u učenju. Nakon toga radi u privatnoj praksi fizikalne terapije gdje stečenim iskustvom proširuje svoje znanje. Svoj fokus stavlja na medicinske vježbe, između kojih i postporođajne, s ciljem podizanja kvalitete života svakog klijenta. Iz tog razloga iduća edukacija u njenom arsenalu bit će upravo DNS – dinamička neuromuskularna facilitacija ili jednostavnije vježbe disanja.

Dodatna znanja i vještine

 • Manualna terapija – Kaltenborn Evjenth koncept
 • DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)
 • MFR (Miofascial relaxation)
Nina Ladan
Dorotea_circle

Dorotea Veličan​

Diplomirala na dodiplomskom stručnom studiju fizioterapija na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu gdje stječe zvanje prvostupnice fizioterapija. Tijekom završne godine studija postaje volonter u plivačkom klubu „Narator“, te započinje usavršavanje u smjeru manualnih tehnika. Kroz studij gaji interes prema rekreativnom vježbanju, zbog kojeg kasnije stječe zvanje instruktora fitness-a u teretani na Fitnes učilištu.

2021. godine postaje fizioterapeut NK Zelina i pomoćni trener mlađih uzrasta.

Dodatna znanja i vještine

 • Manualna terapija – Kaltenborn Evjenth koncept
 • DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)
 • MFR (Miofascial relaxation)
 • Gestal i vezivno-tkivna masaža
 • ERGON IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization)
 • Halliwick instruktor
 • Fitness instruktor

Za sve ostale novosti i vijesti vezane uz PhysioPlus pratite nas i na društvenim mrežama!