O nama

KAKO JE SVE POČELO

Naša priča

PhysioPlus je centar za rehabilitaciju osnovan 2019. godine. Osnivači su eminentni fizioterapeuti David Milinković i Tomislav Zalović. Njihovo bogato radno iskustvo na području fizioterapije je zaslužno za otvaranje Physio Plus centra.

Iskustvo rada stekli su kroz dosadašnji rad u struci, edukacije te suradnju sa sportskim klubovima i savezima koji ostvaruju rezultate na najzahtjevnijim natjecanjima europske i svjetske razine.

Motiviranost i kvalitetu potvrđuju i aktivne suradnje s taekwondo klubom Susedgrad Sokol, Zagrebačkim taekwondo savezom, Hrvatskim taekwondo savezom, kuglačkim klubom Zaprešić i Hrvatskim veslačkim savezom prateći njihove reprezentacije i najuspješnije sportaše u ostvarivanju zapaženih rezultata na europskoj, svjetskoj i olimpijskoj sceni.

Zajednička nit vodilja im je od samih početaka bila na koji način najbolje pomoći ljudima te svoje znanje i iskustva pretočiti u svakodnevnu praksu. Veliki naglasak i važnost pridodaju vlastitom obrazovanju, napretku te stalnom učenju i usavršavanju znanja i tehnika kako bi svojim klijentima pružili što bolju uslugu. 

Physio Plus - O nama

Misija 

Klijente riješiti boli i poteškoća

 s kojima se svakodnevno susreću 

te ih potaknuti na promjenu i trajnu brigu

 o sebi i svome zdravlju.

Vizija 

Objediniti prevenciju, rehabilitaciju i

 edukaciju klijenata s unošenjem trajnih i

 pozitivnih psihofizičkih promjena u

 njihovu svakodnevicu čime u konačnici

 postižemo trajno povećanje kvalitete

 života naših klijenata.

ŠTO NAS POKREĆE

Naše vrijednosti

U našem radu njegujemo osobite vrijednosti koje nam pomažu da pružimo iznimnu kvalitetu usluge i ispunimo očekivanja naših korisnika.

Odgovornost

Motivirani smo da posao obavljamo krajnje ozbiljno, odgovorno i na vrlo profesionalnoj razini kako bismo postigli uspješne rezultate i zadovoljne klijente koji će nam se uvijek moći obratiti s povjerenjem.

Individualni pristup

Primjenjujemo individualni, holistički pristup čovjeku s učinkovitim i ciljanim djelovanjem ne samo na posljedicu, već i na uzrok problema. Težimo postizanju trajne i pozitivne psihofizičke promjene i promjene životnih navika.

Edukacija

Redovito unaprjeđujemo i usavršavamo svoja znanja i vještine pohađanjem stručnih edukacija, posebice iz područja ortopedske manualne terapije i individualiziranih rehabilitacijskih vježbi.
TKO SMO MI

Naš tim

David Milinković

Na studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu stječe naziv stručnog prvostupnika fizioterapije. Svoja znanja i vještine neprestano unaprijeđuje raznim edukacijama i seminarima. Tijekom školovanja i studija intenzivno trenira taekwondo u kojem je ostvario značajne rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni te je bio kategorizirani sportaš Hrvatskog Olimpijskog Odbora. Nosioc je crnog pojasa 3. Dan, a od 2006. i trener taekwondoa. 2009. godine postaje fizioterapeut u taekwondo klubu Susedgrad Sokol, jednom od najtrofejnijih hrvatskih klubova. Od srpnja do prosinca 2014. volontira kao fizioterapeut NK Inter Zaprešić. Od 2015. godine je i fizioterapeut KK Zaprešić, prepoznatom i na svjetskoj sceni.

Dodatna znanja i vještine

  • IMTAP (Integrated Muscle Testing And Palpation)
  • Anatomy Trains
  • ERGON IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization)
  • Kinesiotaping
David Milinković
Tomislav Zalović

Tomislav Zalović​

Titulu stručnog prvostupnika fizioterapije stječe na stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Stalnim odlaskom na edukacije i seminare unaprjeđuje svoje znanje i vještine manualnog terapeuta. U osnovnoj školi započinje intenzivno trenirati veslanje gdje ostvaruje značajne rezultate na domaćim i međunarodnim regatama. Za vrijeme studija fizioterapije asistira kao demonstrator na predmetu „Mobilizacije i manipulacije“. Nakon studija, za vrijeme pripravničkog staža započinje raditi kao vanjski suradnik Košarkaškog kluba Larus i malonogometnom ekipom Medicinskog fakulteta. Od svibnja 2017. godine započinje raditi s Hrvatskim veslačkim savezom i veslačkom A reprezentacijom, a 2021. s njima odlazi na Olimpijske igre kao dio njihovog tima i tima Hrvatskog olimpijskog odbora.

Dodatna znanja i vještine

Nina Ladan

Završava studij fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu s kojeg izlazi kao stručni prvostupnik fizioterapije. Stečeno znanje počinje koristiti već prije polaganja ispita za stručno osposobljavanje kada svoje znanje implementira u rad s djetetom s poteškoćama u učenju. Nakon toga radi u privatnoj praksi fizikalne terapije gdje stečenim iskustvom proširuje svoje znanje. Svoj fokus stavlja na medicinske vježbe, između kojih i postporođajne, s ciljem podizanja kvalitete života svakog klijenta. Iz tog razloga iduća edukacija u njenom arsenalu bit će upravo DNS – dinamička neuromuskularna facilitacija ili jednostavnije vježbe disanja.

Dodatna znanja i vještine

  • Manualna terapija – Kaltenborn Evjenth koncept
  • DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)
  • MFR (Miofascial relaxation)
Nina Ladan

Kristina Delaš

Kristina Delaš svoju titulu magistre fizioterapije stječe završetkom stručnog studija fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb. Za vrijeme obrazovanja na preddiplomskom studiju obavljala je funkciju demonstratora pri Katedri za Fizioterapiju. Od prosinca 2019. godine vanjska je suradnica Hrvatskom vaterpolo savezu gdje je zahvaljujući poznavanju fizioterapije članica stručnog stožera svih ženskih selekcija što joj omogućava brojna iskustva sa europskih i svjetskih natjecanjima. Volonterske sate skuplja u udruzi Homini Artium koja se bavi rehabilitacijom profesionalnih glazbenika koristeći normalan pokret i DNS u reedukaciji posture.

Dodatna znanja i vještine

  • Normalan pokret
  • DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization)
  • P-DTR (Proprioceptive- Deep Tendon Reflex)

Za sve ostale novosti i vijesti vezane uz PhysioPlus pratite nas i na društvenim mrežama!